Articles

Përkujtohet në Lubjanë Dita Ndërkombëtare e Kujtesës të Holokaustit

Albanian

mjediset e Qendrës Kulturore Hebrenjve

President of Slovenia Borut Pahor emphasises the importance of stability and integrations of Western Balkans

Albanian

On 27 January, President Borut Pahor and Prime Minister Miro Cerar hosted the diplomatic corps accredited in the Republic of Slovenia.

Për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet Shqipërisë dhe Sllovenisë

Albanian

datën 12 janar ambasadori Pëllumb Qazimi

Working luncheon of NATO Ambassadors/Heads of Missions in Ljubljana

Albanian

On 08th January in Ljubljana by the invitation of H.E. Ms Sophie Honey, British Ambassador in Slovenia was held the working luncheon of NATO Ambassadors/Heads of Missions in the Republic of Slovenia. The guest of honour was H.E.

Konsultime diplomatike me Republikën e Sllovenisë

Albanian

datën 23 dhjetor 2015, Lubjanë, u mbajtën

Për intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet Sllovenisë dhe Shqipërisë

Albanian

datën 22 dhjetor ambasadori Pëllumb Qazimi priti takim

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00