Articles

4th Meeting under the Luxembourg Presidency of the Council of EU

Albanian

On 17th November was held the 4th meeting under the Luxembourg Presidency of the Council of the EU with the Ambassadors of member and candidate countries. Under the auspices of the Luxembourg Presidency of the Council of the European Union the meeting was led by H.E.

Çelet Panairi i 26-të Ndërkombëtar AMBIENT LJUBLJANA

Albanian

datën 17 nëntor 2015 Qendrën e Panaireve

Fëmijët e shkollës shqipe të "Forum-Ilirida" vizitojnë Ambasadën e Shqipërisë

Albanian

Në datën 14 nëntor fëmijët shqiptarë që ndjekin mësimin plotësues në gjuhën shqipe pranë shkollës të hapur nga "Forum-Ilirida", Lubjanë, vizituan Ambasadën e Shqipërisë. Mesdita e kësaj date nga ana e Ambasadës i kushtohej nxënësve shqiptarë. Ata vizituan mjediset e Ambasadës dhe me gjuhën e tyre fëminore bashkëbiseduan me personelin e Ambasadës.

Veprimtari "Homazh për Ilirologun e Madh, Akademikun Aleksandar Stipčević"

Albanian

Pasditja e datës 13 nëntor bashkoi intelektualët

Libër për Shqipërinë nga autorja sllovene Nataša Gregorič Bon

Albanian

datën 12 nëntor ambasadori Pëllumb Qazimi

The NATO Mountain Warfare Centre of Excellence is inaugurated

Albanian

The NATO Mountain Warfare Centre of Excellence in the Alpine village of Poljče (NW) was officially inaugurated on Tuesday, 10

Slovenian Development Days, 10-11 November 2015

Albanian

Ambassador Pëllumb Qazimi on 10th November, attended the main event of the Slovenian Development Days co-organized by the National Assembly and the Ministry of Foreign Affairs of Slovenia.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00