Articles

Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Sekretarin e Shtetit Janez Lenarčič

Albanian

Sot datën 25 gusht, ambasadori Qazimi zhvilloi

Artikull per Shqipërinë në gazetën sllovene "Delo"

Albanian

“Nëpër Shqipëri: çfarë bunkerësh, galeri moderne! ”.

Studjuesi amerikano-pakistanez Abdullah Khurram thekson tolerancën e shqiptarëve

Albanian

Instituti Ndërkombëtar për Lindjen e Mesme dhe

Intelektualët rol më të madh ndër shqiptarët e Sllovenisë

Albanian

Mendimi intelektual dhe kontributi i intelektualëve shq

Këngë dhe valle shqiptare në Lubjanë

Albanian

mbrëmjen e datës 14 qershor Muzeun e

Samiti i lidershipt të bisnesit “Summit100-A new deal for a new age”

Albanian

datat 1 dhe 2 qershor Portorož

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00