Articles

Zhvillohet në Brdo të Sllovenisë konferenca për të Drejtën e Paqes

Albanian

Në datën 22 prill nga Ministria e Punëve të Jashtme të Sllovenisë u zhvillua konferenca “Të drejtat për paqe: sfida dhe mundësi”. Rreth 100 pjesëmarrës në konferencë u përshëndetën nga Ministri i Punëve të Jashtëm të Sllovenisë Karl Erjavec. Ndërkohë në konferencë ishte pjesëmarrës edhe Ministri i Drejtësisë të Sllovenisë.

Ligjëratë me temë "Kosova-7 vite pas pavarësisë"

Albanian

datën 22 prill 2015, Ambasada Shqiptare

Ekspozitë në Lubjanë ""Kurrë nuk imagjinonim një luftë të tillë"

Albanian

datën 16 prill, Muzeu Kombëtar i

Bashkëpunim: Ambasada e Shqipërisë-Bashkia e Lubjanës

Albanian

datën 31 mars ambasadori Pëllumb Qazimi u pr

Veprimtari në përkujtim të fitores mbi fashizmin e nazizmin gjatë Luftës së Dytë Botërore

Albanian

datë 18 mars Shkolla e Lubjanës »Oš Valentina Vodnika« organizoi

Successful Regatta on Slovenian Maritime Day

Albanian

The first Regatta on Slovenian Maritime Day took place in Portorž on Saturday 7 March 2015. There were 18 sailing boat registered for the regatta, but only 14 completed in the race.

A group of children in Elbasan, Albania, sent special thanks to "Socialna akademija", Ljubljana

Albanian

A group of children in Elbasan, Albania, sent special thanks to "

Economic Diplomacy

Albanian

Today, 25 February, Ambassador Pellumb Qazimi received Ljubica Česnik, Area Manager of NOMEX, KEVLAR;

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00