Articles

Pritje e organizuar nga Ambasada me rastin e festave kombetare

Albanian

datën 26 nëntor 2014, Ambasada organizoi pritje me rastin e festave kombëtare.

Ceremoni përurimi i mjediseve të reja të Ambasadës së Shqipërisë në Slloveni

Albanian

datë 19 nëntor Ambasada e Shqipërisë Slloveni organizoi ceremoni

Shërbime të Ambasadës

Albanian

Shërbimet Konsullore

Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani dhe Presidenti i Sllovenisë Borut Pahor përshëndesin Forumin e Bisnesit Slloveni-Shqipëri

Albanian

Më datë 28 tetor në Lubjanë me bashkëdrejtimin e Znj. Alenka Avbershek për Dhomën Ekonomike e të Industrisë së Sllovenisë dhe Z. Nikolin Jaka për Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, u organizua Forumi i Bisnesit Slloveni-Shqipëri. Gjatë hapjes së forumit ishin të pranishëm dhe përshëndetën pjesëmarrësit, Presidenti Bujar Nishani dhe Presidenti Borut Pahor. Mesazhi kryesor i dy Presidentëve ishte domosdoshmëria që bashkëpunimi ekonomik të reflektojë nivelin e shkëlqyer të marrëdhënieve politike ndërmjet dy vendeve.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00