Articles

Ministrja Gjermeni zhvillon takime me drejtues të institucioneve vendase e ndërkombëtare që veprojnë në Slloveni

Albanian

Në kuadrin e Forumit Strategjik të Bledit, Ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit Eglantina Gjermeni, shoqëruar nga ambasadori Pëllumb Qazimi, në datat 1 dhe 2 shtator zhvilloi takime të planifikuara me: ICPE-Qendër Ndërkombëtare në Lubjanë për promovimin e Sipërmarrjeve; ARTI FUTURE me qendër në Maribor; SPIRIT-Agjensi Pubile Sllovene që mbulon turizmin.

Për promovimin e turizmit shqiptar

Albanian

datë 17 korrik 2014 ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me

Takim në Ambasadë me gazetaren e revistës sllovene “Gostinec”

Albanian

datë 16.07.2014 ambasadori Pëllumb Qazimi priti Ambasadë,

Takim në Ambasadë me gazetarin slloven Drago Flis

Albanian

datë 14.07.2014, ambasadori Pëllumb Qazimi priti Ambasadë gazetarin

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00