Articles

Ambasada merr pjesë në darkën e Iftarit me shqiptarët e Sllovenisë

Albanian

mbrëmjen e datës 10 korrik veprimtari i shquar shqiptar Xhevat Nuredini

Takim me eurodeputeten sllovene, znj.Tanja Fajon

Albanian

Eurodeputetja sllovene Tanja Fajon, me kërkesë saj, u prit

Ambasada e Shqipërisë pjesëmarrëse në veprimtarinë e TRADUKI-t

Albanian

datë 23 qershor personeli i Ambasadës ndoqi veprimtarinë “Beton International”, organizuar nga

Në Koper promovohet libri poetik “Nënës sime” të autores Ardita Lokaj

Albanian

mbrëmjen e datës 21 qershor ambasadori Pëllumb Qazimi ishte p

Zhvillohet takimi i dytë i komisionit të përbashkët ekonomik Slloveni-Shqipëri

Albanian

datat 16 dhe 17 qershor mjediset e MPJ sllovene u zhvillua

Ministri i Punëve të Jashtme Sh.T. Z. Ditmir Bushati takon shqiptarët e Sllovenisë

Albanian

Pjesë e vizitës Ministrit Bushati Slloveni ishte edhe

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë Sh.T. Z. Ditmir Bushati vizitë në Slloveni

Albanian

datën 16 qershor Ministri i Punëve Jashtme Shqipërisë

Ambasadori Pëllumb Qazimi paraqet letrat kredenciale

Albanian

Ambasadori Pëllumb Qazimi datë 10 qershor i paraqiti letrat kredencia

Ambasadori

Albanian

Pëllumb Qazimi, lindur 1957, Skrapar, Shqipëri.

Pages

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00