Ministri i Punëve të Jashtme të Sllovenisë organizon Ditën e Diplomacisë Ekonomike

Në datën 7 shkurt, veprimtaria e radhës e diplomacisë ekonomike sllovene u organizua në qendrën e skijimit në Kranjska Gora. Ministri i Punëve të Jashtme, Miro Cerar, përshëndeti ambasadorët e pranishëm dhe promovoi shembullin e kompanisë të prodhimit të skive Elan. Kjo kompani është modeli i ndërkombëtarizimit të ekonomisë sllovene, pasi jo vetëm prodhon dhe eksporton, por është e pranishme në prodhim edhe në tregjet nëpër botë. Produktet e kompanisë Elan u përdorën edhe gjatë kësaj veprimtarie. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00