Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me ambasadorin e Selisë së Shenjtë në Slloveni

Në datën 11 shkurt, ambasadori Pëllumb Qazimi është pritur në takim nga Nuncin Apostolik Jean-Marie Speich, ambasador i Selisë së Shenjtënë Slloveni. Gjatë takimit janë vlerësuar marrëdhëniet shumë të mira ndërmjet Shqipërisë dhe Selisë së Shenjtë. Po ashtu, janë diskutuar zhvillimet në rajon, si dhe çështje të natyrës e të bashkëpunimit diplomatik.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00