Së bashku për Shqipërinë: BE organizoi konferencën ndërkombëtare të donatorëve për Shqipërinë për të ndihmuar në rindërtim pas tërmetit. Faleminderit Slloveni për donacionin, asistencën dhe ndihmën ndaj shqiptarëve!

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00