Ambasadori Pëllumb Qazimi në datën 19 shkurt, së bashku me ambasadorët e tjerë ishte pjesë e ceremonisë të përcjelljes të kolegëve të vyer, ambasadorit të Polonisë, amabasadores të Hungarisë dhe ambasadorit të Spanjës.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00