Veprimtari model për promovim imazhi

Në datën 28 shkurt, me ftesë të ambasadorit të Brazilit, Renato Mosca, në mjediset e Ambasadës të Brazilit në Lubjanë u zhvillua ligjëratë - veprimtari promovuese e pijes kashasa (cachaça) - brandy i Brazilit. Pjesëmarrësit e shumtë vlerësuan mënyrën e prezantimit, por edhe të praktikës konkrete në prodhimin e kësaj pije dhe të tjerave shoqëruese me të. Veprimtaria ishte model i promovimit të imazhit të një vendi, shembull për t'u ndjekur.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00