Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në veprimtarinë e Ambasadës të Gjermanisë për prezantimin e prioriteteve të Presidencës Gjermane të Këshillit të BE-së

Në datën 8 korrik, nën drejtimin e të ngarkuarit me punë në Ambasadën e Gjermanisë në Slloveni, Dr. Bernhard Hauer, u hap ekspozita në mjedis të hapur kushtuar Presidencës Gjermane të Këshillit të BE-së. Krahas ambasadorëve dhe diplomatëve të tjerë, ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi. Dr. Hauer prezantoi prioritetet e Presidencës Gjermane dhe mandej të pranishmit vizituan ekspozitën fotografike, e cila në mënyrë simbolike përfaqësonte imazhet e këtyre prioriteteve.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00