Presidenca gjermane e Këshillit të BE-së, veprimtari në Lubjanë

Në pasditen e datës 10 shtator, në Shtëpinë e Evropës në Lubjanë, nën drejtimin e Adrian Pollmann, ambasador i Gjermanisë në Slloveni dhe Zoran Stančič, drejtues i Përfaqësimit të Komisionit Evropian në Slloveni, u zhvillua veprimtaria "Përshtypje nga Evropa: Prezantimi i Gjermanisë". Mbrëmja iu kushtua 250 vjetorit të lindjes të kompozitorit Ludwig van Beethoven. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00