Ministria e Punëve të Jashtme të Sllovenisë në datën 12 shtator organizoi eskursion me drejtuesit e misioneve diplomatike

Në datën 12 shtator, me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme Anže Logar, u organizua eskursion me drejtuesit e misioneve diplomatike, akredituar në Republikën e Sllovenisë. Kësaj radhe pjesëmarrësit u njohën më nga afër me vlerat historike, kulturore, por edhe të biznesit në zonën e Vipavës. Vendet e vizituara ishin Štanjel, Vipavški Križ dhe Ajdovčina. Pjesëmarrësit u pritën dhe u përshëndetën nga ministri Logar, i cili qëndroi me pjesëmarrësit gjatë gjithë veprimtarisë. Në këtë ngjarje ishte i pranishëm edhe ambasadori Pëllumb Qazimi me bashkëshorten.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00