Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në ceremoninë e 440 vjetorit të “Lipica Stud Farm”

Në datën 13 shtator, ambasadori Pëllumb Qazimi ishte i pranishëm në ceremoninë e 440 vjetorit të »Lipica Stud Farm«. Për të shënuar këtë jubile të 440 viteve të bukurisë, traditës, përvojës, respektit të ndërsjelltë dhe bashkëekzistencës me kuajt e bardhë të Lipicës, shkolla e kësaj qendre prezantoi përmes një ngjarjeje gala arritjet e saj. Pjesëmarrësit, ndër ta edhe trupi diplomatik, i përshëndeti edhe Borut Pahor, President i Republikës së Sllovenisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00