Ambasadori Pëllumb Qazimi pret në takim ambasadorin e ri të Gjermanisë Adrian Pollmann

Në datën 14 shtator, ambasadori Pëllumb Qazimi ka pritur në takim prezantues ambasadorin e ri të Gjermanisë në Slloveni, Adrian Pollmann. Gjatë takimit janë shkëmbyer mendime e vlerësime për tema të ndryshme duke veçuar proçesin e integrimit evropian të Shqipërisë dhe fillimin e negociatave të anëtarësimit, ndërkohë që Gjermania ka presidencën e Këshillit të BE-së. Bashkëbiseduesit kanë trajtuar gjithashtu marrëdhëniet dypalëshe Shqipëri-Gjermani, zhvillimet në vendet e Ballkanit Perëndimor dhe perspektiva e tyre euroatlantike, etj.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00