Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në hapjen e ekspozitës kushtuar industrisë së robotëve në Slloveni

Në datën 18 shtator, ambasadori Pëllumb Qazimi ishte i pranishëm në ceremoninë e hapjes të ekspozitës të industrisë së robotëve, organizuar në Muzeun Teknik të Sllovenisë, në Bistra. Para hapjes të ekspozitës pjesëmarrësit i përshëndeti Presidenti i Sllovenisë, Borut Pahor. Ekspozita i kushtohet dy jubileve të rëndësishëm, 100 vjetorit të dokumentit të parë të shkrojtur në botë për robotin dhe 40 vjetorit të hyrjes në përdorim të robotit të parë në industrinë sllovene.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00