Ambasadori Pëllumb Qazimi merr pjesë në veprimtaritë e 50 vjetorit të Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë

Ambasadori Pëllumb Qazimi, në datat 22 dhe 23 shtator ishte pjesëmarrës në dy veprimtari kushtuar 50 vjetorit të Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë. Në ngjarjen e datës 23 shtator të pranishmit i përshëndeti Ministri i Jashtëm i Sllovenisë Anže Logar. Po ashtu, pjesëmarrësit u përshëndetën edhe nga ambasadorët e Francës dhe Zvicrës, në cilësinë e organzatorëve.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00