Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Gašper Dovžan, sekretar shteti në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Sllovenisë

Në datën 2 tetor, ambasadori Pëllumb Qazimi është pritur në takim nga Z. Gašper Dovžan, sekretar shteti në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Sllovenisë. Ambasadori Qazimi ka shprehur falënderime e mirënjohje për mbështetjen e vazhdueshme e të qëndrueshme të Sllovenisë ndaj Shqipërisë në rrugëtimin e saj integrues në BE. Ndërsa Z. Dovžan ka sjellë në vëmendje arritjet e Shqipërisë në rrugën e reformave të nevojshme, rolin konstruktiv për paqe e stabilitet në rajon dhe është shprehur se Sllovenia mbështet Shqipërinë në hapat e saj integrues në BE dhe për organizimin e konferencës së parë ndërqeveritare. Gjatë takimit janë diskutuar edhe çështje të tjera të bashkëpunimit dypalësh, përfshi edhe ato të natyrës ekonomike.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00