Takim pune i ambasadorit Pëllumb Qazimi me ambasadoren e Francës Florence Ferrari

Në datën 26 tetor, ambasadori Pëllumb Qazimi është takuar me Florence Ferrari, ambasadore e Francës në Slloveni. Tema kryesore e takimit ka qenë ajo e integrimit evropian të Shqipërisë. Më në detaje janë diskutuar arritjet e Shqipërisë në fushën e reformave, mbështetja për kuadrin negociues në përputhje me metodologjinë e re të zgjerimit dhe organizimi i Konferencës së parë Ndërqeveritare, që do të shënonte edhe fillimin e negociatave të anëtarësimit të Shqipërisë në BE.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00