Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvillon takim me ambasadoren e Turqisë në Slloveni Esen Altuğ

Në datën 4 nëntor, ambasadori Pëllumb Qazimi është pritur në takim nga Esen Altuğ ambasadore e Turqisë në Slloveni. Ai i ka rishprehur ngushëllime të sinqerta për viktimat e tërmetit në Turqi, si dhe solidaritet me popullin turk në riparimin sa më të lehtë të pasojave e të dëmeve të shkaktuara. Gjatë takimit janë diskutuar një numër temash, si bashkëpunimi dypalësh, zhvillimet në rajon dhe ato ndërkombëtare, përfshi edhe çështjen e sigurisë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00