Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet online me sekretarin e shtetit Simon Zajc - në fokus bashkëpunimi dypalësh në fushën e turizmit

Në datën 12 tetor, ambasadori Pëllumb Qazimi ka zhvilluar takim online me Simon Zajc, sekretar shteti në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjisë të Sllovenisë. Gjatë takimit janë shkëmbyer vlerësime për treguesit e këtij viti në fushën e turizmit në Shqipëri dhe në Slloveni. Po ashtu, është diskutuar për mënyrat e format e rimëkëmbjes në fushën e turizmit pas kufizimeve të shkaktuara nga pandemia e Covid-19. Të dy vendet janë duke punuar për nënshkrimin e një Memorandumi Bashkëpunimi dypalësh në fushën e turizmit.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00