Ambasada e Shqipërisë, ashtu si deri tani, do të vazhdojë bashkëpunimin me Klubin Ndërkombëtar të Grave në Lubjanë

Në datën 8 dhjetor, Organizata Ndërkombëtare e Grave, SILA-IWCL, Lubjanë, organizoi takim virtual me drejtues e përfaqësues të përfaqësive diplomatike dhe të organizatave të ndryshme, ku presidentja e SILA-s, Lali S. Ilic, prezantoi projektet e organizatës për të ardhmen. Gjatë takimit ambasadori Pëllumb Qazimi përgëzoi SILA-n për angazhimin dhe përkushtimin në realizimin e një numër projektesh të natyrës humanitare, sociale, promovuese e të shkëmbimit të kulturave. Njëherazi, konfirmoi se Ambasada do të vazhdojë të jetë pjesë e projekteve të ardhshme të organizatës.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00