Takim me ambasadorin e Gjeorgjisë

Në datën 24 mars, ambasadori Pëllumb Qazimi ka zhvilluar takim me ambasadorin e Gjeorgjisë në Slloveni, Irakli Koplatadze. Çështjet kryesore të diskutuara kanë qenë zhvillimet dhe proceset integruese evropiane dhe euroatlantike në Ballkanin Perëndimor dhe në vendet e Partneritetit Lindor, si edhe ato të bashkëpunimit dypalësh.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00