Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Ambasadoren e Francës në Slloveni, Florence Ferrari

Në datën 25 mars, ambasadori Pëllumb Qazimi është pritur në takim nga Florence Ferrari, ambasadore Francës në Slloveni. Gjatë takimit janë diskutuar dhe shkëmbyer vlerësime lidhur me zhvillimet në rajonin e Ballkanit Perëndimor, procesin e integrimit në BE për vendet e rajonit, pritshmëritë ndaj Presidencës sllovene të Këshillit të BE-së dhe më tej asaj franceze, si dhe për çështje të tjera të interesit të ndërsjelltë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00