Ambasador Qazimi pret në takim homologen turke Aylin Taşhan

Ambasadori Pëllumb Qazimi priti në një takim kortezie Ambasadoren e sapoemëruar të Turqisë në Slloveni, Aylin Taşhan.
Ndër të tjera, gjatë bashkëbisedimit u theksuan bashkëpunimi dhe marrëdhëniet shumë të mira mes dy vendeve, si dhe u shpreh gatishmëria për intensifikimin e mëtejmë të tyre.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00