Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me kryetarin e Bashkisë Bled Janez Fajfar

Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi një takim miqësor me kryetarin e Bashkisë Bled Janez Fajfar.
U diskutua bashkëpunimi në fushën e turizmit dhe projekte të përbashkëta të promovimit të imazhit të Shqipërisë, gjatë vitit në Bashkinë Bled, e cila përfaqëson një ndër asetet turistike më të vyera të Sllovenisë në botë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00