Ambasadori Qazimi zhvillon takim me drejtorin e përgjithshëm të MPJ sllovene

Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi një takim me Jernej Müller, drejtor i përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Sllovenisë. 
Dy bashkëbiseduesit diskutuan dhe shkëmbyen mendime për një numër çështjesh me interes të përbashkët.
Ndër të tjera ata diskutuan për marrëdhëniet dypalëshe, si dhe prioritetet e programin e Presidencës sllovene të Këshillit të BE-së gjatë gjysmës së dytë të vitit 2021.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00