Ambasadori Qazimi takim me homologen franceze Florence Ferrari

Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me ambasadoren e Francës Florence Ferrari. 
 
Gjatë takimit ambasadorët shkëmbyen informacione dhe diskutuan mbi përfundimet dhe mesazhet e Samitit të Brdo-Brijunit për mbështetjen e integrimit evropian të Ballkanit Perëndimor.
 
Gjithashtu, takimi u fokusua tek pritshmëritë e fillimit të bisedimeve të anëtarësimit të Shqipërisë në BE.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00