Ambasadori Pëllumb Qazimi viziton kompaninë DAT-CON.

Ambasadori Pëllumb Qazimi vizitoi kompaninë DAT-CON.
 
Në takimin e zhvilluar me drejtuesin e kompanisë Stane Palaskan u diskutua për projekte që deri tani kompania ka zbatuar në Shqipëri në sektorë të ndryshëm të sigurisë, si dhe mundësitë e thellimit të bashkëpunimit në të ardhmen.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00