Ambasada merr pjesë në SILA- Garden Summer Lunch

Ambasada mori pjesë në aktivitetin “Garden Summer Lunch” të organizuar nga Klubi Ndërkombëtar i Grave SILA-IWCL.
 
Ky aktivitet është një traditë e SILA-IWCL dhe të ardhurat e grumbulluara shërbejnë për organizimin e aktiviteteve të bamirësisë.
 
Ambasada nëpërmjet pranisë së saj në këtë aktivitet, shprehu edhe një herë mbështetjen për SILA-IWCL dhe gatishmërinë për të bashkëpunuar në projektet në vazhdim.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00