Ambasadori Qazimi pritet në takim nga Sovinc

Ambasadori Pëllumb Qazimi u prit në një takim nga drejtorja e Departamentit të Zgjerimit dhe Evropës Juglindore në MPJ të Sllovenisë, Aleša Sovinc.
 
Takimi u fokusua tek çështje me interes të përbashkët të të dy vendeve në planin diplomatik dhe ekonomik, integrimi evropian i Shqipërisë, si dhe Presidenca sllovene e Këshillit të BE-së.
 
Sllovenia mbetet një mbështetëse e fortë e integrimit të Shqipërisë në BE dhe zgjerimi i BE-së me vendet e Ballkanit Perëndimor do të jetë një prioritet kyç gjatë Presidencës sllovene.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00