Qazimi merr pjesë në debatin e organizuar nga CEP lidhur me të ardhmen e marrëdhënieve transatlantike

Ambasadori Pëllumb Qazimi mori pjesë në debatin e organizuar nga Qendra për Perspektivë Evropiane lidhur me të ardhmen e marrëdhënieve transatlantike dhe prioritetet e Presidencës sllovene të Këshillit të BE-së në këtë aspekt.
 
Forcimi i marrëdhënieve transatlantike u vlerësua si nevojë bazuar në lidhjet historike dhe kulturore të partneritetit transatlantik, duke marrë parasysh vlerat e përbashkëta të demokracisë, shtetin e së drejtës, mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe tregun e lirë.
 
Ndër të tjera u theksua edhe rëndësia e bashkëpunimit me rajonin e Ballkanit Perëndimor, duke veçuar fushën e sigurisë kibernetike.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00