Zhvillohet ministeriali i Mjedisit

Nën drejtimin e Presidencës sllovene të Këshillit të BE-së, u zhvillua ministeriali i Mjedisit.
 
Përveç ministrave të Mjedisit të vendeve të BE-së, morën pjesë edhe ministra nga vende të Ballkanit Perëndimor.
 
Ministeriali u fokusua në temat e ndryshimeve klimaterike dhe të biodiversitetit. Shqipëria u përfaqësua nga ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00