Zhvillohet aktiviteti ''Lexojmë shqip''

Me të ftuar speciale shkrimtaren Anna Kove në Ambasadën e Shqipërisë në Slloveni, u zhvillua aktiviteti “Lexojmë shqip”. 
 
Pjesëza të shkëputura nga libri i saj “Kambanat e së dielës”, i vlerësuar në listën e pesë librave më të mirë të tregimit nga Juria e Çmimeve Letrare Kombëtare 2019 dhe në pesë librat më të mirë për Çmimin Evropian 2020, na njohën më gjerë me jetën dhe veprimtarinë letrare të Kove.
 
Urojmë që së shpejti veprat e shkrimtares Anna Kove të përkthehen dhe të botohen në gjuhën sllovene.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00