Qazimi takim me homologun e Kosovës Kastratin

Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi takim me ambasadorin e Kosovës, Avni Kastrati me rastin e përfundimit të detyrës si ambasador i Republikës së Kosovës në Republikën e Sllovenisë.
 
Ndër të tjera, ambasadori Qazimi vlerësoi bashkëpunimin shumë të mirë ndërmjet Ambasadave të Shqipërisë dhe Kosovës, qetësinë dhe maturinë e ambasadorit Kastrati në trajtimin e çështjeve diplomatike dhe sidomos për kontributin e tij në forcimin e rolit të diasporës.
 
Ambasada e Shqipërisë me këtë rast i përcjell urimet më të mira ambasadorit Avni Kastrati dhe familjes së tij.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00