Ambasada merr pjesë në veprimtarinë ndërkombëtare të bamirësisë ''SILA-IWCL Bazaar''

Në datën 16 tetor, Ambasada mori pjesë në veprimtarinë ndërkombëtare të bamirësisë ‘SILA- IWCL Bazaar’ të organizuar nga SILA - International Women's Club Ljubljana.
 
Në këtë veprimtari morën pjesë 35 Misione Diplomatike dhe Konsullore të akredituara në Slloveni, si dhe shoqata kulturore, ku secili prej shteteve u prezantua në stendë të veçantë, në qendër të Lubjanës.
 
Ambasada u përfaqësua denjësisht me stendën e saj, ku promovoi jo vetëm produktet dhe kompanitë shqiptare, por edhe turizmin dhe të gjithë mundësitë që Shqipëria ofron në 365 ditët e vitit, nëpërmjet materialeve promovuese të shpërndara.
 

Në stendën e Shqipërisë u ofruan pije tradicionale shqiptare tepër të pëlqyera dhe të kërkuara në tregun slloven, si konjaku, vera dhe rakia. Gjithashtu, pjesë e stendës ishin materiale artistike tradicionale shqiptare, me motive shqiptare dhe me flamurin shqiptar.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00