Takim miqësor me Tomaž Kokot, drejtor i përgjithshëm i Postës Sllovene

Ambasadori Pëllumb Qazimi e falënderoi bashkëbiseduesin për përfundimin me sukses të projektit të pullës së përbashkët postare Slloveni-Shqipëri. Po ashtu, gjatë takimit u diskutua edhe për konkretizimin e mëtejshëm të bashkëpunimit ndërmjet Postës Shqiptare dhe Postës Sllovene. Pulla e përbashkët pasqyron fushën e ekoturizmit në të dy vendet dhe në datën 22 dhjetor fillon përdorimi i saj si në Shqipëri ashtu edhe ne Slloveni. Ambasada së bashku me Postën Sllovene janë dakorduar për të vijuar bashkëpunimin edhe gjatë vitit 2022.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00