Takim shumë miqësor me kryetarin e Bashkisë Bled

Si përherë, takim shumë miqësor me Janez Fajfar, kryetar i Bashkisë Bled. Ambasadori Pëllumb Qazimi dhe kryetari i Bashkisë diskutuan për bashkëpunimin e dobishëm me Ambasadën e Shqipërisë.
Bledi është simbol i turizmit elitar slloven, i njohur në botë. Njëherazi, Bledi ruan dëshmi të shumta të hershme dhe të tashme të marrëdhënieve e të bashkëpunimit ndërmjet Sllovenisë dhe Shqipërisë.
Gjatë takimit përveç shkëmbimit të urimeve më të mira, u diskutua edhe për veprimtari të prezantimit të Shqipërisë gjatë vitit 2022.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00