Ambasadori Pëllumb Qazimi zhvilloi një takim me Andrej Lasič, drejtor ekzekutiv i bankës NLB

Gjatë takimit të punës ambasadori Pëllumb Qazimi dhe Lasič diskutuan mbi intensifikimin e bashkëpunimit dypalësh në fushën ekonomike dhe në veçanti në sektorin bankar.
Diskutimi sa i përket hyrjes së afërt të bankës sllovene NLB në tregun bankar shqiptar shihet me optimizëm nga palët.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00