Ambasadori Pëllumb Qazimi u takua me Ali Velagić, përfaqësues i kompanisë sllovene Javna Razsvetljava D.D.

Kompania në fjalë është e specializuar në fushën e ndriçimit publik dhe në fushën e zbatimit të projekteve “Smart City”.
Gjatë takimit, krahas të tjerave është diskutuar edhe për mundësi bashkëpunimi në nivelin e pushtetit vendor në Shqipëri.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00