Koncert me muzikë shqiptare në Lubjanë

Në mbrëmjen e datës 16 prill, në Lubjanë, në kuadrin e projektit "Balkan Open Jam", nga grupi i Jelena Soro u zhvillua koncert me këngë shqiptare. Koncerti u ndoq nga një numër i madh dashamirësish të muzikës. Ky grup edhe më parë ka interpretuar këngë shqiptare, ashtu sikundër edhe nga vende të tjera të Ballkanit, duke dhënë shembullin më të mirë të diversitetit kulturor e të respektit të ndërsjelltë ndërmjet popujve të rajonit. Në këtë ngjarje ishin të pranishëm edhe përfaqësues të Ambasadës së Shqipërisë. Pjesëmarrja ishte edhe falë kontributit të Dino Murtezani, i apasionuar pas muzikës dhe promovues i përhershëm i këngës dhe kulturës shqiptare.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00