Veprimtari në përkujtim të fitores mbi fashizmin e nazizmin gjatë Luftës së Dytë Botërore

datë 18 mars Shkolla e Lubjanës »Oš Valentina Vodnika« organizoi veprimtarinë »Ku jam unë je dhe ti, gjithë lumtur liri«, kushtuar 100 vjetorit një ngarjeje Luftës Parë Botërore dhe 70 vjetorit fitores mbi fashizmin e nazizmin gjatë Luftës Dytë Botërore. Nxënësit e shkollës përmes interpretimeve mbresëlënëse përcollën mesazhe paqeje dhe lirie. Veprimtarisë i ishin bashkuar orkestrat frymore ushtrisë dhe policisë sllovene, trupë ushtarake me interpretime veçanta, si dhe artistë njohur vendas. Krahas flamujve tjerë kombeve fitues gjatë Luftës Dytë Botërore ishte shpalosur edhe flamuri shqiptar. veprimtari ishte pjesëmarrës edhe ambasadori Pëllumb Qazimi.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00