Ekspozitë në Lubjanë ""Kurrë nuk imagjinonim një luftë të tillë"

datën 16 prill, Muzeu Kombëtar i Historisë Bashkëkohore Lubjanë organizoi tur veçantë për ambasadorët e akredituar Republikën e Sllovenisë, për vizituar ekspozitën "Kurrë nuk imagjinonim një luftë tillë", kushtuar Luftës Parë Botërore. Merrnin pjesë ambasadorët e Shqipërisë, Finlandës, Hungarisë, Polonisë, Spanjës, SHBA-ve dhe përfaqësues Ambasadave tjera.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00