Ligjëratë me temë "Kosova-7 vite pas pavarësisë"

datën 22 prill 2015, Ambasada Shqiptare Lubjanë ndoqi ligjëratën me temë "Kosova - 7 vite pas pavarësisë", mbajtur nga z. Drago Flis, gazetar dhe publicist slloven, një mik i mirë i shqiptarëve Slloveni. Kjo ligjëratë u organizua bashkëpunim me Shoqatën Sllovene për Marrëdhënie Ndërkombëtare.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00