Takim me drejtues e përfaqësues të shoqatave studentore shqiptare në Zagreb dhe Lubjanë

datën 13 qershor u pritën Ambasadë drejtues e përfaqësues dy shoqatave studentëve shqiptarë, respektivisht Zagreb dhe Lubjanë, cilat prej një viti janë pjesë e rrjetit shoqatave studentore shqiptare disa kryeqytete evropiane. Ambasadori Pëllumb Qazimi uroi studentët për punën e bërë dhe i inkurajoi për përpjekje mëtejshme misionin e tyre fisnik. Studentët shqiptarë tashmë janë shembull promovimin e imazhit mirë shqiptar, ruajtjen e kulturës, traditave dhe integrimit shoqëritë e vendeve ku jetojnë e studiojnë. Njëherazi ata përbëjnë modelin mirë për ardhmen e komuniteteve shqiptare vende ndryshme.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00