Ambasadori Pëllumb Qazimi takohet me Shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Sllovenisë

datën 21 korrik ambasadori Qazimi zhvilloi takim me Gjeneral Major Andrej Osterman, shef i Shtabit Përgjithshëm Forcave Armatosura Sllovenisë. Bashkëbiseduesit vlerësuan marrëdhëniet shumë mira ndërmjet dy vendeve fushën e mbrojtjes dhe sidomos bashkëpunimin kuadrin e Aleancës NATO-s. Pjesë e diskutimit ishin edhe projektet e ardhshme fushën e sigurisë, si dhe nevoja e shkëmbimit përvojave e ekspertizës për fusha veçanta.

 
 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00