Portreti i Ismail Qemal Vlorës - punim në xham, dhuratë për Ambasadën e Shqipërisë

datën 18 shtator u prit Ambasadë një grup veprimtarësh shqiptarë me banim Kroaci, kryesuar nga z. Memetali Zenuni, kryetar i shqiptarëve qytetit Velika Gorica (Prefektura Zagreb), Kroaci. kuadrin e vizitës, artisti Abdylbari Zenuni dhuroi për Ambasadën portretin e Ismail Qemal Vlorës punuar xham. Ambasadori Qazimi falënderoi miqtë për vizitën, për dhuratën e çmuar, si dhe i përgëzoi për punën ata bëjnë për ruajtjen e kulturës, gjuhës e traditave shqiptare komunitetin ku ata jetojnë.

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00