Takim në Bashkinë e Lubjanës

datën 28 tetor ambasadori Pëllumb Qazimi u prit takim nga zëvendës kryetari i Bashkisë Lubjanë z. Dejan Crnek, i cili shoqërohej nga përgjegjësja e departamentit kulturës Mateja Veble. Gjatë takimit u vlerësua bashkëpunimi dypalësh, si dhe mbështetja e autoriteteve qytetit për veprimtari përbashkëta me Ambasadën e Shqipërisë, duke veçuar organizimin e Ditës Shqipërisë prill këtij viti.

Bashkëbiseduesit ranë dakord për hapjen e ekspozitës fotografike "Shqipëria nga ajri", autorit Alket Islami. Ekspozita do organizohet kuadrin e festave nëntorit, një nga mjediset e hollit qëndror  ekspozitave Bashkisë Lubjanë. Ekspozita e muajit nëntor është tregues i bashkëpunimit suksesshëm, tashmë vendosur ndërmjet Ambasadës Shqipërisë dhe Bashkisë Lubjanë.

 

Postal Address

Embasy of Albania
Tavčarjeva ulica 10
1000 Ljubljana
Slovenia

Tel / Fax

Tel. +38615473650
Fax +38615473652
Nr. emergjence
+38631240760

E-MAIL

embassy.ljubljana@mfa.gov.al

OPENING TIMES

Monday to Friday
08:00 - 16:00